PREFAB POORTEN

VAN ONTWERP TOT REALISATIE

Barry-Beentjes-Pre-Loader

PREFAB TOEGANGSPOORTEN VAN
BEENTJES HEKWERK & TOEGANGSTECHNIEK


Beentjes is de specialist in prefab toegangspoorten. Wij werken middels een prefab productie proces. Dit betekend dat wij de poort geheel produceren en opbouwen in onze moderne werkplaats te Alkmaar.

Wij ontzorgen u volledig tijdens het gehele proces.

" Uw poort in 1 dag geplaatst "

 

Star

MAATWERK

 

Wij leveren projecten turnkey, dit betekent voor u als klant dat u 1 aanspreekpunt heeft wij verzorgen  het gehele traject van vergunningsprocedure tot de montage.

Star

EIGEN ONTWERP

 

Het gehele productie proces heeft Beentjes Hekwerken en Toegangstechniek in eigen beheer. Alles start met een goed gesprek waarin uw wensen worden doorgenomen, aansluitend volgt de offerte en een 2 en 3D tekening. 

"wij ontzorgen"

Star

VAKMANSCHAP

 

Al meer dan 30 jaar maken wij op maat gemaakte toegangspoorten en hekwerken voor klanten door de gehele BeNeLux.

Prefabpoorten-door-Beentjes-Hekwerken
gate

Volledige ontzorging

WAT IS PREFAB?


Een prefab poort is een poort welke wij conform uw wensen en specificaties voorfabriceren en afmonteren binnen onze werkplaats. Hierna wordt de gehele poort direct bij u op locatie geplaatst.

Neem contact op
gate

Uw poort in één dag geplaatst

SNELLE PLAATSING


Uw prefabpoort wordt normaliter binnen één werkdag geplaatst. Dit komt omdat wij de poort voor fabriceren en afmonteren binnen onze werkplaats waarna deze alleen nog bij u geinstalleerd hoeft te worden.

Neem contact op
Prefab-poort-alkmaar-door-Beentjes-hekwerken

PERIODIEK POORT ONDERHOUD

Voor vaste klanten met een onderhoudscontract beschikken wij over een 24-uurs storingsdienst om problemen met automatische toegangspoorten snel te kunnen verhelpen.

Vertel mij meer