POORT ONTWERP

UW GEWENSTE POORT ONTWERP IN 3D

Barry-Beentjes-Pre-Loader

POORT ONTWERP


Het gehele proces van A tot Z wordt door Beentjes Hekwerken verzorgd. Samen bespreken wij uw wensen wat vertaald zal worden naar een toegangspoort op maat.

Star

MAATWERK

 

Wij leveren projecten turnkey, dit betekent voor u als klant dat u 1 aanspreekpunt heeft wij verzorgen  het gehele traject van vergunningsprocedure tot de montage.

Star

EIGEN ONTWERP

 

Het gehele productie proces heeft Beentjes Hekwerken en Toegangstechniek in eigen beheer. Alles start met een goed gesprek waarin uw wensen worden doorgenomen, aansluitend volgt de offerte en een 2 en 3D tekening. 

"wij ontzorgen"

Star

VAKMANSCHAP

 

Al meer dan 30 jaar maken wij op maat gemaakte toegangspoorten en hekwerken voor klanten door de gehele BeNeLux.

Toegangspoorten-Ontwerp-door-Beentjes-Hekwerken
cad-file-format-symbol

Uw wensen vertaald in een ontwerp

UNIEK ONTWERP


Iedere klant is uniek en iedere poort is maatwerk. Beentjes Hekwerken ontwerpt een toegangspoort volledig conform uw wens en inzicht.

Neem contact op
cad-file-format-symbol

Autocad ontwerp

VAN SCHETS NAAR 3D


Na een uitgebreide intake gaan onze tekenaars aan de slag met het ontwerp van uw toegangspoort. Als deze in 2D is goedgekeurd zal deze worden uitgewerkt naar een 3D ontwerp en ziet u precies hoe uw poort er uit komt te zien. Wij verzorgen een interactief 3D model zodat u de toekomstige toegangspoort volledig in 3D kunt aanschouwen. 

Neem contact op
Toegangspoort-ontwerp-door-Beenntjes-Hekwerken-Alkmaar

MEER INFORMATIE?

Wilt u graag samenwerken met Beentjes Hekwerken of een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze adviseurs? Neem dan contact met ons op.

Plan afspraak