TOEGANGSPOORTEN

EEN TOEGANGSPOORT WELKE PAST BIJ UW WONING OF BEDRIJF

Barry-Beentjes-Pre-Loader

DE TOEGANGSPOORTEN VAN BEENTJES

Onze toegangspoorten vinden hun eindbestemming in geheel Nederland en ver daarbuiten, de eerste toegangspoorten zijn echter ook al geplaatst in Frankrijk, Belgie, Duitsland, Luxemburg. Wij werken naar eigen of aangeleverd bouwbestek, 2 en 3D tekeningen vervaardigen wij in eigen huis. 

Star

MAATWERK

 

Wij leveren projecten turnkey, dit betekent voor u als klant dat u 1 aanspreekpunt heeft wij verzorgen  het gehele traject van vergunningsprocedure tot de montage.

Star

EIGEN ONTWERP

 

Het gehele productie proces heeft Beentjes Hekwerken en Toegangstechniek in eigen beheer. Alles start met een goed gesprek waarin uw wensen worden doorgenomen, aansluitend volgt de offerte en een 2 en 3D tekening. 

"wij ontzorgen"

Star

VAKMANSCHAP

 

Al meer dan 30 jaar maken wij op maat gemaakte toegangspoorten voor onze klanten. Onze medewerkers verstaan hun vak en dat is zichtbaar in het eindresultaat. 

Toegangspoort-laten-plaatsen-door-Beentjes-Hekwerken
gate

Uw maatwerk toegangspoort

TOEGANGSPOORTEN


Beentjes levert uitsluitend maatwerk toegangspoorten. Wij staan u bij van ontwerp, productie tot plaatsen en jaarlijks onderhoud aan uw toegangspoort.

Neem contact op
gate

Maatwerk prefabpoorten

SCHUIFPOORTEN


Naast maatwerk toegangspoorten levert Beentjes Hekwerken ook prefab schuifpoorten. Ook deze worden volledig naar uw wensen geleverd.

Meer over schuifpoorten
Toegangspoort-plaatsen-door-Beentjes-Hekwerken

PERIODIEK POORT ONDERHOUD

Voor vaste klanten met een onderhoudscontract beschikken wij over een 24-uurs storingsdienst om problemen met automatische toegangspoorten snel te kunnen verhelpen.

Vertel mij meer